Impiedica poluarea, nu produce poluarea atmosferei...
Profilele PVC Tecnoplas, aparute ca alternatice a tamplariei traditionale de usi si ferestre, prin calitatea de izolatie si modelele optimizate pentru a preveni poluarea atmosferei, poluarea sonora si impotriva caldurii, a devenit in tara noastra o preferinta de nerenuntat, datorita performantei pe care o prezinta, cat si prin prezenta estetica pe care o aduce si economia pe care o realizeaza.

Profilele PVC Tecnoplas sunt alternativa asupra carora ideile specialistilor si academicienilor sau unit in urma analizelor de laborator sub inalta presiune si in urma experientelor de-a lungul timpului in conditiile de temperaura inalta, clima asupra si cu vant, pana la ploi intense si ninsori cu furtuna.
Tecnoplas contribuie la estetica mondiala prin alternativele de aplicare si culorile potrivite linieie arhitecturale moderne si oraselor civilizate.

Seriile cu functii perfecte la care tehnologia superioara a Tecnoplas-ului imbina confortul cu esteticul, rezistenta cu functionalitatea, sunt prezentate a fi in acelasi timp ca alternative de profit.